Totalt 729 upplagda barnrelaterade länkar.
Sök i katalogen:
MadeForKids säljer baby- och barn kläder med personlig prägel och attityd
 

Länkkatalogen » Barnkläder » www.alide-amelie.se | Lägg till länk


Översikt av www.alide-amelie.se

Alide & Amelie

Google PageRank™: 0/10

LänkID: 67

Den här länken uppdaterades senast 2008-09-26. Sidan du ser just nu har besökts av 978 andra besökare. Här finner du en översikt om Alide & Amelie och annat smått och gott som kan vara till nytta.

Presentation om företaget/webbplatsen/bloggen

Alide & Amelie - Kläder att älska
Hos Alide & Amelie är barnen det allra viktigaste. För oss är det viktigt att barnen känner sig fina i sina kläder, men också att de är sköna och bekväma att ha på sig. Därför samarbetar vi endast med noga utvalda leverantörer, vilket garanterar att vi säljer marknadens bästa produkter avseende kvalitet, design och funktion till barn i åldrarna 2-10 år.

Barn är fulla av liv, påhittighet och glädje och så är även våra märken. Varje barn är det andra olikt, men de har alla gemensamt att de är speciella och vackra. Därför är vår tanke att erbjuda olika stilar, så att varje barn kan skapa sin egen personliga stil. Vi letar ständigt efter nya kläder att älska.

På Alide & Amelie nöjer vi oss inte med mindre än 100% nöjda kunder. Vi erbjuder dig som kund bästa service och ett personligt bemötande. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med att handla hos oss, så tveka inte att kontakta oss. Ingen fråga är för liten!

Vi hämtar vår inspiration från barnen Alide och Amelie. Alide älskar fjärilar, pärlor och prinsessor. Amelie är nyfiken och njuter av livet.

Mim-Pi
Som enda återförsäljare i Sverige har vi glädjen att få presentera MIM-PI, ett nytt klädesmärke för flickor, skapat av holländska designer Eleonora Nieuwenhuizen. Hennes kollektioner kännetecknas av de starka färgerna och de välarbetade detaljerna, till vilka hon hittar inspiration från sina resor runt om i världen. Eleonoras kläder utstrålar glädje och kreativitet och får varje flicka att känna sig som en liten prinsessa, utan att göra avkall på bekvämlighet och rörelsefrihet.

Länk till Mim-Pi i press

Tea-Collection
Som en av få återförsäljare är vi stolta över att kunna presentera det underbara märket Tea Collection. Amerikanska Tea inspireras av den skönhet som finns i kulturer runt om i världen. I designen förenas kulturella element som färg, form, ljud och rörelse med modern design. Kläderna har en utmärkande och unik stil och är ett favoritmärke bland kändismammor som Madonna, Sarah Jessica Parker, Julia Roberts, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, Courteney Cox Arquette och Reese Witherspoon.

Besök nu!

Alide & Amelie

Sökord

barnkläder    pojkkläder    flickkläder    kläder    barn    mode    mim-pi    tea collection    jeans    alide    amelie    tuff    cool    kvalitet    bra pris    klänning    shorts    skjorta    t-shirt    kjol


 
Sök Google efter mer om barn:

Några bra länktips...

 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021 Barnsajten.com - Privacy policy
Var god länka tillbaka till oss om du använder information från vår webbplats. Vi är alltid öppna för förslag och samarbeten. Maila oss om du har någon intressant information.