Totalt 729 upplagda barnrelaterade länkar.
Sök i katalogen:
MadeForKids säljer baby- och barn kläder med personlig prägel och attityd
 

Länkkatalogen » Semester & aktiviteter » www.barnensturistguide.se | Lägg till länk


Översikt av www.barnensturistguide.se

barnensturistguide.se

Google PageRank™: 0/10

LänkID: 17

Den här länken uppdaterades senast 2008-09-07. Sidan du ser just nu har besökts av 1038 andra besökare. Här finner du en översikt om barnensturistguide.se och annat smått och gott som kan vara till nytta.

Presentation om företaget/webbplatsen/bloggen

Barnens Turistguide föddes som en tanke under mitten av 90-talet. Det var då vi, familjen Åberg, som ganska nyblivna föräldrar upptäckte hur svårt det var att få fram information om sevärdheter för barn.

Vi upptäckte att turistbyråerna hade många och påkostade broschyrer men få som vände sig till barnfamiljer. På Internet var det också svårt att hitta bra hemsidor. De olika turistanläggningarna hade sina egna sajter men det fanns ingen oberoende sajt som testade olika resmål.

Vi kände dessutom att ibland kan det vara så att man vet var familjen ska åka men det behövs hjälp att hitta de där små smultronställena som förgyller resan. Speciellt när man åker med barn som ofta behöver rasta.

Vi började därför samla på oss erfarenheter av hur det är att resa med barn och besökte åtskilliga turistanläggningar både i och utanför Sveriges gränser. Ett "arbete" som ständigt fortsätter.

Barnens Turistguide föddes sommaren 2004. Med Barnens Turistguide vill vi dela med av våra erfarenheter om att resa med barn. Du får gärna delta med egna erfarenhet och tips. Lättast gör du det genom att delta i forumet men det går också bra att mejla oss.

Besök nu!

barnensturistguide.se

Sökord

resa med barn    barnsemester    kolmården    skansen    gröna lund    liseberg    junibacken    astrid lindgrens värld    äventyrsbad


 
Sök Google efter mer om barn:

Några bra länktips...

 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021 Barnsajten.com - Privacy policy
Var god länka tillbaka till oss om du använder information från vår webbplats. Vi är alltid öppna för förslag och samarbeten. Maila oss om du har någon intressant information.