Totalt 729 upplagda barnrelaterade länkar.
Sök i katalogen:
MadeForKids säljer baby- och barn kläder med personlig prägel och attityd
 

Länkkatalogen » Barnkläder » www.karinottilia.se | Lägg till länk


Översikt av www.karinottilia.se

karinottilia

Google PageRank™: 0/10

LänkID: 420

Den här länken uppdaterades senast 2011-03-15. Sidan du ser just nu har besökts av 1092 andra besökare. Här finner du en översikt om karinottilia och annat smått och gott som kan vara till nytta.

Presentation om företaget/webbplatsen/bloggen

Försäljning av hemsydda unika barnkläder m.m.
Bakom märket Karinottilia finns jag, Karin. Jag bor på landet i ett hus tillsammans med min man och barn. I huset som jag har vuxit upp i har jag min syateljé. Sedan drygt två år tillbaka syr och säljer jag barnkläder. Det började med att jag sydde kläder åt min dotter, dotterns kompisar och andra barn i vår närhet. Nu har efterfrågan ökat och därför finns kläderna nu lättillgängliga via den här webshopen. Kläderna sys i en rök- och djurfri miljö. Kika in och låt dig inspireras av färgerna, funktionen och tanken på kläder som håller länge!

Besök nu!

karinottilia

Sökord

barnkläder    baby    klänningar    byxor    tröjor    mössor    dregglisar    body    småbarn    hemsytt    unik design    sjalar    babyhjälm    mössa    gtröja    byxa   


 
Sök Google efter mer om barn:

Några bra länktips...

 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021 Barnsajten.com - Privacy policy
Var god länka tillbaka till oss om du använder information från vår webbplats. Vi är alltid öppna för förslag och samarbeten. Maila oss om du har någon intressant information.