Totalt 729 upplagda barnrelaterade lÀnkar.
Sök i katalogen:
MadeForKids sÀljer baby- och barn klÀder med personlig prÀgel och attityd
 

LĂ€nkkatalogen » Kalas & underhĂ„llning » www.maxkot.se | LĂ€gg till lĂ€nk


Översikt av www.maxkot.se

Maxkot - Överraska barnen med en maskot som kommer och leker pĂ„ barnkalas eller fest

Google PageRank™: 0/10

LĂ€nkID: 204

Den hĂ€r lĂ€nken uppdaterades senast 2009-09-11. Sidan du ser just nu har besökts av 1971 andra besökare. HĂ€r finner du en översikt om Maxkot - Överraska barnen med en maskot som kommer och leker pĂ„ barnkalas eller fest och annat smĂ„tt och gott som kan vara till nytta.

Presentation om företaget/webbplatsen/bloggen

Vi hyr ut olika maskotfigurer som underhÄllning pÄ barnkalas, dopfest, bröllopsfest m.m.

En maskot som underhĂ„llning Ă€r ett enkelt & smidigt sĂ€tt för ett lyckat kalas. Överraska barnen med en stor maskotfigur som kommer och leker & busar pĂ„ kalaset. För mĂ„nga barn Ă€r det hĂ€r en dröm som gĂ„r i uppfyllelse.

SÄ hÀr gÄr det till: En valfri maskot kommer och leker med barnen. Maskoten har med sig sin vÀn Estrella-Bella och tillsammans hÄller de i lekar som Àr anpassade för barnens Älder.

Lekarna tar ca 50 min och det brukar bli 7 - 12 lekar beroende pÄ hur mÄnga barn det Àr. Maskoten och Estrella-Bella har med sig allt som behövs till lekarna och Àven till fiskedamm om du vill ha det. Godiset ingÄr ej.

Besök nu!

Maxkot - Överraska barnen med en maskot som kommer och leker pĂ„ barnkalas eller fest

Sökord

maskot    barnkalas    kalas    dopfest    bröllopsfest    kalastips    maskotfigur    barnunderhĂ„llning    underhĂ„llning    fest    present    lekar    barnlekar    födelsdag    födelsdagspresent    överraskning    nallar   


 
Sök Google efter mer om barn:

NÄgra bra lÀnktips...

 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021 Barnsajten.com - Privacy policy
Var god länka tillbaka till oss om du använder information från vår webbplats. Vi är alltid öppna för förslag och samarbeten. Maila oss om du har någon intressant information.