Totalt 729 upplagda barnrelaterade länkar.
Sök i katalogen:
MadeForKids säljer baby- och barn kläder med personlig prägel och attityd
 

Länkkatalogen » Semester & aktiviteter » www.skapligtenkelt.se | Lägg till länk


Översikt av www.skapligtenkelt.se

Skapligt enkelt - pysselsida

Google PageRank™: 0/10

LänkID: 34

Den här länken uppdaterades senast 2008-09-07. Sidan du ser just nu har besökts av 19310 andra besökare. Här finner du en översikt om Skapligt enkelt - pysselsida och annat smått och gott som kan vara till nytta.

Presentation om företaget/webbplatsen/bloggen

Jag som gör sidan heter Git Lindqvist. Jag är lärare och jag bor med man och tre små barn i norra Skåne. De flesta pysslen på sidan har jag gjort själv eller tillsammans med mina egna barn. När jag började med sidan gjorde jag det för att dela med mig av ett par pysseltips till mina vänner. Det var 2001 och sedan dess har det blivit en hel del pyssel. Arbetet med sidan görs på lediga stunder, därför kan uppdateringsintervallerna bli väldigt ojämna. Där det inte anges annat är det jag som tagit foton eller gjort bilderna.

Besök nu!

Skapligt enkelt - pysselsida

Sökord

pyssel    måla    jul    påsk    fantasi    julpyssel    pyssla    barn    föräldrar    hobby    halloween    tårtor    målarbilder    naturmaterial    lera    matematik    matte    scrapbooking    tårtdekoration    trolldeg    bild    bilduppgifter    förskola    dagis    påskpyssel    pysselsida


 
Sök Google efter mer om barn:

Några bra länktips...

 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021 Barnsajten.com - Privacy policy
Var god länka tillbaka till oss om du använder information från vår webbplats. Vi är alltid öppna för förslag och samarbeten. Maila oss om du har någon intressant information.