Totalt 729 upplagda barnrelaterade lÀnkar.
Sök i katalogen:
MadeForKids sÀljer baby- och barn klÀder med personlig prÀgel och attityd
 

LĂ€nkkatalogen » Skönhet & mode » www.nectartumba.se | LĂ€gg till lĂ€nk


Översikt av www.nectartumba.se

Nectar HÄr och Skönhet

Google PageRank™: 0/10

LĂ€nkID: 580

Den hÀr lÀnken uppdaterades senast 2011-09-19. Sidan du ser just nu har besökts av 507 andra besökare. HÀr finner du en översikt om Nectar HÄr och Skönhet och annat smÄtt och gott som kan vara till nytta.

Presentation om företaget/webbplatsen/bloggen

Nectar har funnits i Tumba sedan 1996. DÄ sÄlde man skönhetsprodukter för kropp och sjÀl.
År 2000 omstrukturerades Nectar sĂ„ att vi byggde om butiken till en kombinerad skönhetsalong och frisör. Med tiden vĂ€xte vi oss starkare och en större förfrĂ„gan pĂ„ frisörer efterfrĂ„gades vilket ledde till en större satsning pĂ„ salongdelen. Idag Ă€r vi en starkt etablerad och vĂ€lbesökt Centrumsalong. HĂ€r möts du av unga vĂ€lutbildade, kunniga och erfarna frisörer som sĂ€tter fokus pĂ„ service. Alla anstĂ€llda som finns hos oss Ă€r antingen handplockade eller rekommenderade frisörer. Kvalitet, service och glĂ€dje Ă€r de nyckelbegrepp som vi strĂ€var att efterfölja. Vi följer alla trender för att utveckla vĂ„r kompetens. Vi vill att du som kund ska lĂ€mna salongen med ökad sjĂ€lvkĂ€nsla och ett inre vĂ€lbefinnade.

Besök nu!

Nectar HÄr och Skönhet

Sökord

Nectar hĂ„r och skönhet    frisör    sax    frisörer    Tumba Nectar    Tumba centrum    nectartumba    nectartumba.se    www.nectartumba.se


 
Sök Google efter mer om barn:

NÄgra bra lÀnktips...

 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021 Barnsajten.com - Privacy policy
Var god länka tillbaka till oss om du använder information från vår webbplats. Vi är alltid öppna för förslag och samarbeten. Maila oss om du har någon intressant information.